🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Развъдници

Развъдник за Шар пей "Precious Pei Kennel Bulgaria"

Адрес
град София (1000), София - град
Телефон
Не е наличен
Ел. поща
merrykoynakova@gmail.com
Уеб сайт
archive.sharpeikennel.cz

Развъдникът за Шар-Пей Precious Pei Kennel предлага добре подбрани кучета с родословия. Родителите на нашите котила са внесени от най - големите развъдници, съответно в Русия и Чехия. Предлагаме малки кученца за продажба с родословия.

facebook: ТУК

В нашата страница може да видите едни от най-добрите Шар-Пей в България, заедно с техните малки наследници. Предлагаме ви да разгледате нашите кучета и да прецените сами дали има по-интересна порода. Като начало Шар-Пей са едни от малкото кучета, които имат индивидуален характер - в истинския смисъл на думата. Всяко куче си има собствено мнение. Това ги прави изключително забавни. Капризни са, обичат да ги глезите, но могат да ви се отплатят 100-кратно.

Въпреки изписаното в Интернет по повод здравословните проблеми на тези кучета, ние можем да се похвалим, че нашите не проявяват нито един от тях. Разбира се, не отричаме, че голяма част от тези проблеми са реални, ако не попаднете на добро куче.

Затова, когато си купувате Шар-Пей трябва много да внимавате от къде го купувате, трябва да сте уверени, че има родословие, което е проверено и трябва да проверите дали майката и бащата имат някакви здравословни проблеми. Хората, които ценят породата биха били искрени с вас по повод тези неща. Ние смятаме, че на нас може да се има доверие. Оставаме на вас да прецените дали е така.

Всяко куче, което предоставяме, ще е с чип, ще е ваксинирано и ще разполага с родословие от БРКФ. Отделно ще бъде придружено с договор, който предполага да можете да го върнете, ако не си допаднете, или ако ви се стори твърде трудно да се грижите за него.

Други Шар пей в София - град

loading...