🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Производители

Сева санте анимал

Сева санте анимал
Адрес
град София (1000), София - град, ж.к. Изгрев, ул. Елемаг №26, вх. Б, ет. 1, ап. 1 п.к. София 1113
Телефон
02/ 963-42-75
Ел. поща
cevabulgaria@ceva.com
Уеб сайт
www.cevabg.com

...Световният лидер, френският фармацевтичен концерн "Санофи Санте Нутрисион Анимал", от края на 1999г. промени структурата си като ветеринарното направление се обособи като самостоятелна компания под името "Сева Санте Анимал". Фирмата запазва напълно своята производствена и организационна структура, като разширява присъствието си на Американските континенти, Австралия, Близкия Изток и Южна Африка. През 2000г. бяха присъединени нови фирми от Италия, Бразилия и Южно Африканската Републикa, през 2005/6 бяха присъединени водещата Турска компания DIF, BIOMUNE от САЩ компания за производство на високотехнологични ваксини за птицевъдството, както и нови производства в Алжир и Мароко.

 

Групата фармацевтични фирми - CEVA SANTE ANIMALE притежава богат опит в различни направления на ветеринарната фармация. Гамата продукти е предназначена за почти всички животни със стопанско значение, включително спортни коне и домашни любимци. Резултатите в тези области, са широко известни и признати по целия свят.

Производството на ваксини и биопродукти на CEVA SANTE ANIMALE се намира в Будапеща. Единия от производствените центрове за птичи ваксини се намира в завода в Будапеща, втория се намира в Канзас сити в Съединените Щати и е специализиран в производството на високотехнологични векторни и субединични ваксини(BIOMUNE). Предприятието в Унгария е най-модерния за момента в света производствен център за такъв вид ветеринарни продукти. Той има два основни отдела: за изследвания и производство в областта на бактериология и на вирусология. Центърът е единствен по рода си в Европа - специализиран е да извършва разработка и производство на различни видове нови продукти, а също и диагностика. Изграждането на двете нови производствени сгради на отдела по вирусология през 2004 г. разкри нови переспективи пред CEVA Group, както и нови възможности за клиентите.

 

Днес CEVA SANTE ANIMALE разполага с над 1500 служители, които работят в 39 изследователски центъра в цял свят в тясна връзка с директните си клиенти или чрез регионални дистрибутори в Европейския Съюз и Международната зона.

 

Структурата на “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД е:

- централен офис и собствен склад локализирани в гр. София

- трима ветеринарни лекари - търговски представители в страната. Те са специализирани в различни направления на животновъдството.

Гамата от ветеринарни продукти е предназначена за стопански животни и домашни любимци. Включва : антибиотици (инжективни, перорални-прахове и премикси), противопаразитни, витамини и нутритивни, хормонални продукти, ваксини.

 

Чрез своя филиал в нашата страна “Сева Анимал Хелт България” ЕООД, фирмата продължава изградената традиция да предлага висококачествени и достъпни ветеринарни медикаменти и ваксини.

 

Ние непрекъснато работим за обогатяване на предлаганата гама с нови продукти и нови разфасовки, с цел те да бъдат по-удобни за употреба и достъпни.

 

loading...