Централна Ветеринарна Клиника - денонощна

Централна Ветеринарна Клиника е първия по рода си проект не само в България, но и в региона на Балканите.

Само болница с такъв мащаб може да предложи затворен цикъл услуги и да покрие всички аспекти на ветеринарната медицина за дребни и екзотични пациенти – профилактика, прегледи, диагностика, терапия, хирургия, рехабилитация и следоперативна грижа, както и да осигури база за постоянно развитие на практикуващите в нея и гостуващите лекари, в рамките на програми за т.нар. 'continual education'.

Горди сме да представим проекта във факти:

Над 600 кв.м. болнична площ проектирана и изпълнена в унисон със съвременните тенденции в медицината – за разположение, вложени материали и инфраструктурасамостоятелни, специализирани и адекватно оборудвани звена - образна диагностика, хирургични блокове, стационар, кабинети, манипулационни, рецепция и чакалня, лекционна заланай-модерното оборудване в сектора – дигитален рентгенов апарат, доплеров ехограф, пълна клинична лаборатория, асептичен хирургичен блок с огромен инструментариум и възможност за иновационни техники като подмяна на тазобедрена става и инвазивни сърдечни операции, инхалационна анестезия и командно дишанеденонощна ветеринарна помощ и екип на разположение в болницата по всяко време, както и мобилен екип – линейка – за домашни посещения и съдействие за пренос на критични пациентиадекватна комуникация - клиниката разполага с няколко външни линии, рецепция с професионално обучен рецепционист и специализиран софтуер за обработка и съхранение на огромна база данни– което ни осигурява надеждна информация и обратна връзка със всеки пациент.нашата най-голяма сила – екип от над 25 ветеринарни лекари с богат клиничен опит, множество специализации, стажове и курсове в различни области на професията, част от международната ветеринарна общност и в контакт с водещи световни специалисти

Такъв проект е в състояние адекватно да обслужи не само собствените си пациенти, но и да работи като референтен център съвместно с другите клиники в София и страната.

Стремежът ни е да постигнем грижа за домашните любимци на изключително високо ниво, както и да осигурим медицински услуги непредлагани досега в България – в областта на ортопедията, инвазивната кардиология, физиотерапията и образната диагностика.

В нашата философия е залегнало желанието да работим професионално, а целите ни са за по-качествен и по-дълъг живот за пациента.

Стремим се да намалим до минимум болката при всяко едно заболяване или процедура и да наблегнем на профилактиката и информирането на всеки един стопанин. Вярваме, че проект с такъв размах може да осигури всичко това.

адрес гр. София (София) ул. Чавдар Мутафов 25Б

телефон 02 421 99 99
0888 100 970
0899 100 970

сайт www.centralvetclinic.com

* За корекция на данни пишете на екипа на BauBau.bg

прегледи 3415

Други ветеринарни клиники от София