Ветеринарно медицински клинико - диагностичен център "Вита Вери"

 

Клиниката разполага с модерно обзаведена хирургична зала, към която е обособена реанимация с кислород за пациенти в критично състояние - при необходимост, пациентите се наблюдават 24 часа.

Специализираната апаратура дава възможност да се извършват прецизни операции, лабораторни изследвания, постоянно следене на сърдечната дейност, дишане, насищане на кръвта с кислород по време на операции.

Към клиниката има и  отопляем стационар за лечение на кучета и котки, в който животните са разположени в различни помещения по видове и тяхното здравно състояния се следи денонощно.

За клиенти, които не могат да посетят клиниката предлагаме обслужване по домовете. Инвалидите спокойно могат да се предвижват до клиниката или да позванят на предоставените телефони и да бъдат обслужени.

Управител на клиниката е Д-р Елена Сиракова, специалист вътрешни болести при дребни и луксозни животни. Тук работят специалисти по всички видове екзотични животни, птици, гризачи, земноводни, змии и диви животни.

Ветеринарните лекари и помощния персонал работещи в клиниката периодично участват в международни и наши семинари за повишаване на квалификацията си.


Работно време:

Понеделник - Петък
8:00 - 20:00

Събота и Неделя
9:00 - 18:00

Дежурен нощен телефон: 0894 33 75 00 - САМО ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ !!!

адрес гр. Стара Загора (Стара Загора) ул. Стефан Караджа 101

телефон 042 65 41 22
0887 60 58 10

сайт www.vita-very.com

* За корекция на данни пишете на екипа на BauBau.bg

прегледи 6063

Други ветеринарни клиники от Стара Загора