Ветеринарна клиника "Санивет"

Д-р Галин Иванов Гунчев - 0888 702 713
Д-р Асен Тачев - 0887 394 182
Д-р Гинка Петрова Петрова
Илияна Видева Тонева

Клиника "Санивет" е модерна ветеринарна клиника намираща се в град Велико Търново. Основана е през 2000 г. от д-р Галин Гунчев и д-р Асен Тачев, които и до днес са управители и собственици.

През годините "Санивет" се променя и развива, стремейки се да предлага ранообразни ветеринарни услуги на собствениците на домашни любимци.

На 04.12.2007г. отваря врати "САНИВЕТ - НОВА" съвременна ветеринарна клиника, единствената в областта оборудвана с РЕНТГЕНОВ АПАРАТ. Разполагаме с уютна чакалня, две манипулационни/кабинети, хирургия, дневен стационар, физиотерапия и  магазин за зооаксесоари и храни.

В клиниката се извършват прегледи и лечение на домашни любимци - кучета и котки. Превантивната медицина е от ключово значение за поддържане в дългосрочен план на здравето на Вашия домашен любимец.

Ние сме подготвени да поставим актуална диагностика и извършим хирургически услуги в случай на извънредна ситуация - болест или нараняване.

Предлагаме услуги, включително и ваксинации, кръвните тестове, рентген, ехограф, бързи серологични тестове, микроскопски изследвания, микробиологични изследвания, изследване титъра на антитела против бяс.

С нашите препоръки и грижи, вашите любимци ще бъдат в добро здраве и весело настроение.
Очакваме Ви!

Работно време:

Понеделник - Петък
08:30 - 19:30

Събота
09:00 - 18:00

Неделя
10:00 - 12:00

адрес гр. Велико Търново (Велико Търново) ул. Мария Габровска 2А (под спортна зала)

телефон 062 550 052

e-mail sanivet_vt@abv.bg

сайт www.sanivet.eu

* За корекция на данни пишете на екипа на BauBau.bg

прегледи 5069

Други ветеринарни клиники от Велико Търново