Ветеринарна клиника "Д-р Антов"

Д-р Антов

Ние предлагаме голямо разнообразие от услуги и продукти за профилактика и лечение на много заболявания. Различните продукти са добри в различни ситуации, основавайки се на възрастта на вашия любимец, неговото здравословно състояние и средата, в която живее. Ние осъзнаваме сложността на избора, който трябва да направите. Доверете ни се! Това е причината ние да сме тук!

Лечебна дейност: Ние предлагаме пълна гама от медицински услуги, специализирани в диагностиката и лечението на кучета и котки. За лечението на вашите домашни любимци се използват само разрешени за употреба ветеринарно-медицински препарати от водещи световни фирми.

Хирургия: Ние предлагаме голямо разнообразие от хирургични процедури както при спешни случаи, така и с лечебна и профилактична цел. Хирургичната ни зала е добре оборудвана с необходимата апаратура и инструментариум.

Клинична диагностична дейност: Във Ветеринарна Клиника "Д-р Антов" се извършва клинична диагностика на:

  • Вътрешни незаразни болести
  • Заразни болести
  • Кожни болести
  • Акушеро-гинекологични заболявания
  • Хирургични заболявания


Лабораторна диагностика: В клиниката има обособена лаборатория за биохимично изследване на кръвта, както и имунологични тестове за голямо разнообразие от заразни болести.

Козметични манипулации: Подстригване, Почистване на уши, Рязане на нокти

Всички пациенти се регистрират в компютърната система на Ветеринарна Клиника "Д-р Антов" . Това позволява проследяване на здравния статус на пациентите.

 

Работно време:

Понеделник - Петък
9:00 - 20:00

Събота
10:00 - 16:00

 

адрес гр. София (София) кв. Лозенец ул. Плачковица №4

телефон 02 8689594
0898 83 12 83

e-mail contact@vetbg.com

сайт www.vetbg.com

* За корекция на данни пишете на екипа на BauBau.bg

прегледи 7210

Други ветеринарни клиники от София