Ветеринарна клиника "Анимо"

Д-р Анатоли Замфиров

В кабинетите на Клиника "Анимо" към днешна дата работят повече от 20 високо квалифицирани ветеринарни лекари. Нашата цел е да предложим на домашните любимци и респективно на техните собственици най-доброто, на което сме способни.

В нашата клиника ежедневно се извършват голям брой рутинни, както и някои сложни хирургични операции – ламинектомия, при парези и травми на гръбначния стълб, множествени тежки фрактури на таза и ставите след катастрофа или падане от високо, гръдни травми и големи рани, операции на черва и стомах, отстраняване на големи тумори от вътрешни органи или крайници, уретростомия при пикочни камъни и много други.

Имаме специализирана лаборатория за хематология и клинична биохимия, както и възможност за изследване на цереброспинален флуид, ставна течност, кръвни натривки, проби от урина, биопсии от тумори и кожни проби.


Клиника "Анимо" поддържа тесни връзки с множество лекари, кабинети и други клиники в чужбина – САЩ, Канада, Чехия, Израел и Германия. Всяка година част от нашите доктори завършват специализации и стажове в някои от тях – в областта на хирургията, офталмологията, вътрешните болести и т.н. На всеки световен конгрес по ветеринарна медицина за дребни животни има наш представител.

 

Работно време:

Понеделник - Събота
10:00 - 20:00

Неделя
11:00 - 18:00


Кабинетът работи денонощно!

адрес гр. София (София) Младост 1А бл.508

телефон 974 55 16
0889 780 180

e-mail animo@gbg.bg

сайт www.animobg.com

* За корекция на данни пишете на екипа на BauBau.bg

прегледи 23871

Други ветеринарни клиники от София