Ветеринарна амбулатория "Вип Вет"

Доц. д-р Васил Манов

Д-р Цветан Найденов

Ветеринарна клиника „Вип Вет” е създадена през 1999 г. от доц. д-р Васил Манов. Той е дългогодишен преподавател, първоначално във Ветеринарномедицинския факултет- Стара Загора, а от 1996 г. - във Ветеринарния факултет към ЛТУ - София. Освен с лечение и профилактика на животните, д-р Манов е специалист в диагностиката на редица заболявания чрез цитологични и хистологични изследвания.

Водещите принципи в работата на екипа, още от самото й основаване и до днес, остават и ще бъдат: високо качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент. Нашите пациенти могат да разчитат на квалифицирана медицинска помощ без почивен ден, мило отношение и особено внимание, както на място в клиниката, така и в дома им.

В клиниката се извършват профилактични и специализирани прегледи, ваксинации, обезпаразитяване, лабораторни изследвания, ЕКГ, микрочипиране и издаване на международен паспорт за пътуване в чужбина и регистрация на домашните любимци в общината.Четящо устройство за проверка на маркирани животни, всички видове стоматологични услуги и др.

Работно време:

понеделник до петък
10:00 - 19:30

събота и неделя
10:00 - 14:00

адрес гр. София (София) Младост 1
бл. 72А (срещу посолствата)

телефон 02 875 10 85
0887 923 372

e-mail info@vipvet-bg.com

сайт www.vipvet-bg.com/

* За корекция на данни пишете на екипа на BauBau.bg

прегледи 3855

Други ветеринарни клиники от София