🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Ветеринарни клиники

Ветеринарно медицински клинико - диагностичен център "Вита Вери"

Ветеринарно медицински клинико - диагностичен център "Вита Вери"
Адрес
град Стара Загора (6000), Стара Загора, ул. Стефан Караджа 101
Телефон
042 65 41 22 , 0887 60 58 10
Уеб сайт
www.vita-very.com

 

Клиниката разполага с модерно обзаведена хирургична зала, към която е обособена реанимация с кислород за пациенти в критично състояние - при необходимост, пациентите се наблюдават 24 часа.

Специализираната апаратура дава възможност да се извършват прецизни операции, лабораторни изследвания, постоянно следене на сърдечната дейност, дишане, насищане на кръвта с кислород по време на операции.

Към клиниката има и  отопляем стационар за лечение на кучета и котки, в който животните са разположени в различни помещения по видове и тяхното здравно състояния се следи денонощно.

За клиенти, които не могат да посетят клиниката предлагаме обслужване по домовете. Инвалидите спокойно могат да се предвижват до клиниката или да позванят на предоставените телефони и да бъдат обслужени.

Управител на клиниката е Д-р Елена Сиракова, специалист вътрешни болести при дребни и луксозни животни. Тук работят специалисти по всички видове екзотични животни, птици, гризачи, земноводни, змии и диви животни.

Ветеринарните лекари и помощния персонал работещи в клиниката периодично участват в международни и наши семинари за повишаване на квалификацията си.


Работно време:

Понеделник - Петък
8:00 - 20:00

Събота и Неделя
9:00 - 18:00

Дежурен нощен телефон: 0894 33 75 00 - САМО ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ !!!

loading...