🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Ветеринарни клиники

Ветеринарна клиника "Провет"

Ветеринарна клиника "Провет"
Адрес
град Пловдив (4000), Пловдив, кв. Кършиака бул. Марица 27 (кръстовището на ул. Порто Лагос и ул. Тимок)
Телефон
032 576 397 , 0898 457 353
Ел. поща
clinic@provetclinic.com
Уеб сайт
www.provetclinic.com

Клинични прегледи и ваксинации

При нас, в комфортна обстановка, се извършват цялостни клинични прегледи, които включват изследване на всички органни системи на Вашият любимец.

Специализирани клинични прегледи

При нас се извършват по - тясно специализирани клинични прегледи на:

  • Ортопедичен преглед
  • Очи
  • Уши
  • Кожа
  • Нервна система
  • Ендокринна система
  • Първична оценка на тумори

Диагностични лабораторни изследвания

В лабораторията към клиниката максимално бързо се извършват пълни кръвни изследвания, тестове за кожни, чревни и кръвни паразити. Извършваме разнообразна цитологична диагностика, експресни тестове за вирусни, бактериални, микотични, протозойни и паразитни болести. Можем да определим подходящото време за заплождане на женски кучета. Извършваме пълно изследване на урина, кожа, цереброспинална течност, пунктати от стави и телесни кухини.

Рентгенови изследвания

Клиниката ни разполага със съвременен рентгенов апарат "Сименс", който ни позволява да получаваме висококачествени рентгенови снимки.

При проектирането на помещението сме изпълнили всички технически изисквания, така че уредът да е абсолютно безопасен при работа за присъстващите в клиниката хора и животни.

Освен обичайните рентгенови снимки, при нас се извършват и контрастни рентгенови изследвания на храносмилателна, отделителна и нервна системи.

Ехографски изследвания

При нас ехографските изследвания се осъществяват с ново поколение дигитален ехограф, което значително улеснява работата ни.

Ветеринарна стоматология

Извършваме профилактични стоматологични прегледи, лечение на болни зъби и венци, почистване на зъбен камък.

Хирургични намеси

В нашата клиника ежедневно се извършват най - разнообразни хирургични намеси. С изключение на спешните, ние се стремим всички останали намеси да се осъществяват с предварително уговорен час. Най-честите операции които се налагат са в областите:

  • Коремна хирургия
  • Хирургична акушеро - гинекологична помощ
  • Стерилизация на мъжки и женски животни
  • Ортопедия
  • Очна хирургия
  • Оперативно лечение на тумори
  • Урологична хирургия
  • Ветеринарна стоматология

Акушерска помощ

Изготвяме цитонамазки за определяне на подходящото време за заплождане.Ранна диагностика на бременноста чрез ехографско изследване (от 20 ден след заплождането). Оказваме акушерска помощ при трудни раждания, извършваме цезарови сечения. Лечение на следродилни възпаления на матката, оперативно и консервативно лечение на Пиометра. Консервативно и оператино лечение на заболяванията на млечната жлеза, кастрации на мъжки и женски животни. Прилагаме препарати за отлагане на разгонването.

Спешна медицинска помощ

При нужда, по всяко време на денонощието в клиниката може да се отзове лекар, който да окаже квалифицирана спешна помощ.

Повикване може да направите на телефон 0898457353.

Винаги можете да получите от нас съвет по телефона за всичко, което Ви притеснява във връзка с домашният Ви любимец.

Прегледи и лечение на екзотични домашни любимци

Тъй като целта на нашата клиника е да помага на всички домашни любимци, при нас се извършват прегледи и лечение на екзотични животни.

В нашият екип участва лекар, който има специализирани интереси в областта на отглеждането и лечението на екзотични домашни животни и при нужда винаги бихте могли да се обърнете към него за консултация.

Здравни консултации, Консултации по хранене и отглеждане

Основен наш ангажимент е не само да лекуваме Вашите животни, но и да се грижим те да имат по-малко потенциални сериозни здравни проблеми. В тази връзка, важна част от нашата работа е да запознаваме всеки стопанин със специфичните особености на възрастта или здравословното състояние на неговото животно и  даването на консултации за правилно хранене и отглеждане.

Лабораторни изследвания

Работно време:

Понеделник - Събота
08:00 - 22:00

Неделя
10:00 - 18:00

loading...