🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Ветеринарни клиники

Ветеринарна клиника "Санивет"

Ветеринарна клиника "Санивет"
Адрес
град Велико Търново (5000), Велико Търново, ул. Мария Габровска 2А (под спортна зала)
Телефон
062 550 052
Ел. поща
sanivet_vt@abv.bg
Уеб сайт
www.sanivet.eu

Д-р Галин Иванов Гунчев - 0888 702 713
Д-р Асен Тачев - 0887 394 182
Д-р Гинка Петрова Петрова
Илияна Видева Тонева

Клиника "Санивет" е модерна ветеринарна клиника намираща се в град Велико Търново. Основана е през 2000 г. от д-р Галин Гунчев и д-р Асен Тачев, които и до днес са управители и собственици.

През годините "Санивет" се променя и развива, стремейки се да предлага ранообразни ветеринарни услуги на собствениците на домашни любимци.

На 04.12.2007г. отваря врати "САНИВЕТ - НОВА" съвременна ветеринарна клиника, единствената в областта оборудвана с РЕНТГЕНОВ АПАРАТ. Разполагаме с уютна чакалня, две манипулационни/кабинети, хирургия, дневен стационар, физиотерапия и  магазин за зооаксесоари и храни.

В клиниката се извършват прегледи и лечение на домашни любимци - кучета и котки. Превантивната медицина е от ключово значение за поддържане в дългосрочен план на здравето на Вашия домашен любимец.

Ние сме подготвени да поставим актуална диагностика и извършим хирургически услуги в случай на извънредна ситуация - болест или нараняване.

Предлагаме услуги, включително и ваксинации, кръвните тестове, рентген, ехограф, бързи серологични тестове, микроскопски изследвания, микробиологични изследвания, изследване титъра на антитела против бяс.

С нашите препоръки и грижи, вашите любимци ще бъдат в добро здраве и весело настроение.
Очакваме Ви!

Работно време:

Понеделник - Петък
08:30 - 19:30

Събота
09:00 - 18:00

Неделя
10:00 - 12:00

Други Ветеринарни клиники в Велико Търново

loading...