Ветеринарна аптека "Vivavet"

Ветеринарна аптека VIVAVET работи от 1998 г. Разположена е в просторно помещение, в което за улеснение и удобство на клиентите са оформени два сектора - за продажба на ветеринарно-медицински препарати и консумативи и сектор за продажба на храни и аксесоари за домашни любимци.

В лечебния сектор можете да получите професионална помощ и съвет, както и да ви бъде изготвена профилактична програма при отглеждане на бройлери, носачки, зайци и щрауси.

Аптеката разполага с богат асортимент от медикаменти на български и чуждестранни производстводители - Биовет - Пещера, Ветпром - Радомир, Балканфарма, Bayer, Veterin, Virbac, CEVA Animal Health, Hipra, Sanico, Richter Pharma, Golash Pharma, Intervet, Merial, Alfasan, Novartis.

В сектора за продажба на храни и аксесоари за домашни любимци ви предлагаме богат избор на сухи и консервирани храни от водещи световни производители - Royal Canin, Hill's, Purina, Whiskas, Kitekat, Chappi, Friskies и др. За вашият любимец можете да изберете аксесоари от богатата гама на Ferplast, Rogz, Trixie, Миазоо.

За допълнителна информация - skype: vivavet-slaveikov


Работно време:

Понеделник - Петък
9:00 -19:00

Събота
9:00 - 15:00

адрес гр. Бургас (Бургас) жк Славейков (Търговски център "Престиж")

телефон 0878 635 840

e-mail vivavet@abv.bg

сайт www.vivavet.net

* За корекция на данни пишете на екипа на BauBau.bg

прегледи 2509

Други ветеринарни аптеки от Бургас